Політика щодо обробки персональних даних - Институт практической психологии Ольги Гаркавец

Політика щодо обробки персональних даних 

  1. Загальні положення 

Ця політика обробки персональних даних складена відповідно до вимог Закону № 5491-VI від 20.11.2012 «Про захист персональних даних» та визначає порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних ІНСТИТУТОМ ПРАКТИЧНОЇ ПСИХОЛОГІЇ ОЛЬГИ Гаркавець (надалі — «Оператор»). 

  • «Оператор» здійснює свою діяльність із дотримання прав і свобод людини і громадянина при обробці його персональних даних, в тому числі захисті прав на недоторканність приватного життя, особисту та сімейну таємницю. 
  • Політика «Оператора» щодо обробки персональних даних застосовується до усієї інформації, яку «Оператор» може отримати про відвідувачів веб-сайту https://garkavets.com/, що іменуються «Користувачами». 

2.«Оператором» можуть оброблятися наступні персональні дані «Користувача», а саме: 

  • Прізвище, ім’я, по батькові; 
  • Електронна адреса; 
  • Номери телефонів; 
  • Знеособлені дані про «Користувачів» веб-сайту, у т. ч. файлів «cookie») за допомогою сервісів Інтернет-статистики (Яндекс Метрика та Гугл Аналітика та інших). 

3. Порядок обробки персональних даних 

  • Персональні дані «Користувача» обробляються для інформування «Користувача» за допомогою відправки електронних листів; надання доступу «Користувачу» до сервісів, інформації та / або матеріалів, що містяться на веб-сайті. 
  • Знеособлені дані «Користувачів», що стають відомі «Оператору» за допомогою сервісів Інтернет-статистики, використовуються «Оператором» для збору інформації про дії «Користувачів» на сайті, поліпшення якості сайту та його змісту. 

4. Підстави для обробки персональних даних «Користувача» 

  • «Оператор» обробляє персональні дані «Користувача» лише у разі їх добровільного надання «Користувачем» через спеціальні форми, розміщені на сайті https://garkavets.com/. Надаючи свої персональні дані «Оператору», «Користувач» висловлює свою згоду на обробку своїх персональних даних.  
  • «Оператор» має право на обробку знеособлених даних про «Користувача» в разі, якщо це дозволено в настройках браузера «Користувача» (включено збереження файлів «cookie» та використання технології JavaScript). 

5. Порядок передачі персональних даних 

Персональні дані «Користувача» можуть бути передані третім особам виключно із дотриманням вимог закону або для захисту прав «Оператора». 

Актуальна версія політики є у вільному доступі в мережі Інтернет за адресою http://garkavets.com/policy. 

Copy link
Powered by Social Snap

Отправьте заявку и мы Вам перезвоним!